13 évig működtünk egy német-svájci gyógyszerpiaci cég hazai IT/online marketing kompetenciaközpontjaként, így kollégáink komoly tapasztalattal és referenciákkal bírnak a JAVA alapú webes technológiák és az online marketing és webfejlesztés terén, e területeken való jártasságunkat pedig az egészségügyi, gyógyszeripari piacon szerzett közel két évtizednyi tapasztalat egészíti ki.

Cégünk kezeli a Gyógybázis tematikus portálhálózatot, az egyik legnagyobb hazai portált, amely laikusoknak kínál lektorált orvosi tartalmakat.

Online marketing és webfejlesztés

2004 óta több száz egészségügyi témája Google Adwords kampányt bonyolítottunk, sőt a témában kiadott első hazai könyv – Célzott online reklám – keresőmarketing a gyakorlatban – is nevünkhöz fűződik.

Rendszeresen lépünk fel tanácsadóként egészségügyi vagy gyógyszeripari témájú webfejlesztések kapcsán, emellett mintegy 60 gyógyszeripari, egészségügyi és gyógyturizmus témájú weboldalt készítettünk már el.

JAVA-fejlesztés

Az elmúlt években számos egészségügyi, gyógyszeripari rendszert készítettünk el külföldi és hazai megbízónk számára – látogatói jelentő rendszereket, patikalátogatást támogató webalkalmazást, web alapú patikai tervező rendszert, továbbá egy komplett, felhő alapú praxismarketing szoftvert.

Fejlesztéseink

PXMCloud

Két évnyi fejlesztés és tökéletesítés után 2017-ben jelent meg magánorvosi szolgáltatóknak szánt komplex felhőszoftverünk, amely teljes körűen támogatja a magánorvosi szolgáltatók értékesítési folyamatait – segítségével egyetlen felületről menedzselhetők a szolgáltatások, azok árai és a hozzájuk kapcsolódó erőforrások; az előjegyzések, a riportok, sőt még a weboldal is összekapcsolható a rendszerrel.

Kérjen bemutatót!