13 évig működtünk egy német-svájci gyógyszerpiaci cég hazai IT/online marketing kompetenciaközpontjaként, majd 2015-ben Adana Online Kft. néven önálló utakra léptünk. Kollégáink komoly tapasztalattal és referenciákkal bírnak a JAVA alapú webes technológiák és az online marketing és webfejlesztés terén, e területeken való jártasságunkat pedig az egészségügyi, gyógyszeripari piacon szerzett közel két évtizednyi tapasztalat egészíti ki.

Ügyfeleink között megtalálhatók a gyógyszerforgalmazók, a magánorvosi szolgáltatók, illetve a gyógyturizmus terén aktív vállalkozások – multicégek, hazai kis-, közepes és nagyvállalatok egyaránt. Hazai ügyfeleinken túl elsősorban svájci és német gyógyszeripari megbízóknak is dolgozunk.

PXMCloud

Két évnyi fejlesztés és tökéletesítés után 2017-ben jelent meg magánorvosi szolgáltatóknak szánt komplex felhőszoftverünk, amely teljes körűen támogatja a magánorvosi szolgáltatók értékesítési folyamatait – segítségével egyetlen felületről menedzselhetők a szolgáltatások, azok árai és a hozzájuk kapcsolódó erőforrások; az előjegyzések, a riportok, sőt még a weboldal is összekapcsolható a rendszerrel.

Kérjen bemutatót!