Kinek ajánljuk?

AMIO felhő alapú megoldásunkat a dinamikusan növekvő vagy növekedni kívánó szolgáltató vállalatok számára fejlesztettük ki. Rendszerünk hasznos segítséget nyújt akkor, ha már nem látja át az ügyfélkezelés minden részletét, javítani kívánja kapacitásai kihasználtságát, valamint szolgáltatásai minőségét és jövedelmezőségét.

  • Ha vállalkozása kockás papírral vagy Excel-táblákkal már nem áttekinthető
  • Ha dinamikusan fejlődik, vagy szolgáltatási körét jelentősen bővíteni kívánja
  • Ha egynél több telephelyet kíván üzemeltetni
  • Ha jelentősen javítani kívánja szolgáltatási minőségét
  • Ha kollégái megosztott helyszíneken dolgoznak (pl. call center máshol van)

GINOP-3.2.2-8.2.4-16 – pályázzon velünk!

Jusson hozzá felhő alapú szoftverünkhöz vissza nem térítendő pályázati források segítségével, díjmentes előminősítéssel! További részletek…

Minden üzleti folyamata egy helyen

Felhő alapú AMIO rendszerünk átfogó támogatást nyújt a szolgáltatásnyújtáshoz kapcsolódó összes üzleti folyamat kapcsán: kezeli helyiségei, eszközei és munkatársai elérhetőségét, cége szolgáltatásait, árait és a különféle kedvezményeket. Nyilvántartja szabad kapacitásait és kezeli foglalásait – érkezzenek azok kollégáitól, vagy weboldaláról. Az üzleti eredményesség és kapacitáskihasználtság mérését pedig komplex riportolással segítjük.

Kérjen bemutatót!

A felhőből, egyszerűen

Az AMIO bárhonnan azonnal használható, hiszen csak internet és PC, tablet vagy mobil kell hozzá, nem kell programot telepíteni, beállítani.

Bárhol, bármikor

Rendszerünk bárhonnan elérhető a nap 24 órájában, csupán internet-kapcsolat kell hozzá – felejtse el a helyi hálózatot vagy VPN-t!

Nincs telepítés

Nem kell semmilyen szoftvert telepíteni vagy beállítani, az AMIO használatához csupán egy böngészőprogram kell.

Mobil hozzáférés

Rendszerünket nem csupán számítógéppel, de akár tablettel is elérheti, míg egyes funkciókat akár mobiltelefonján is használhat.

Biztos és robusztus

Rendszerünk alapja a biztonságos és robusztus JAVA-technológia, míg az interneten utazó adatok biztonságát SSL titkosítás védi.

További részletekre kíváncsi, személyes találkozót szeretne, esetleg élőben is kipróbálná felhőszoftverünket? Írjon vagy hívjon bennünket!

Kapcsolat