Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Minősített szállítóként cégünk is szerepet vállal a hazai kis- és közepes vállalkozások informatikai képességeinek fejlesztésében, hogy a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz Digitálisan! programban résztvevő vállalkozások versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

A Vállalkozz digitálisan program keretén belül minősített szállítóként az alábbi kedvezményes lehetőséggel segítjük a hazai kkv-kat versenyképességük javításában.

A kedvezményeket a „Vállalkozások komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseinek támogatása” című és GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú inkormatikai pályázat bevezetése során vehetők igénybe.

  • Kedvezmény megnevezése: Vállalkozz Digitálisan kedvezmény (5%)
  • Kedvezmény mértéke: 5%
  • Kedvezmény alapja: Vállalati portál esetén a kedvezményt a megvalósítás egyszeri listaárából biztosítjuk. A CRM és Szolgáltatásmenedzsment termékek esetén a kedvezményt egy modul, egy felhasználóra szabott, egy hónapra lebontott egyszeri, nettó listaárából biztosítjuk.
  • Egyéb kedvezmények: A megadott díj egyszeri ingyenes igényfelmérést tartalmaz Megbízó telephelyén, továbbá kiszállási díjat sem számolunk fel, amennyiben a távolság kevesebb 50 km-nél.
  • Kedvezmények összevonása: A Vállalkozz Digitálisan kedvezmény a cégünk által biztosított minden más kedvezménnyel összevonható.
  • Megjegyzés: A megadott árak listaárak. Az árak nem tartalmazzák a testreszabás, oktatás, bevezetés, illetve a meglévőkön felüli új funkciók, elemek, folyamatok és nézetek fejlesztésének költségét. Továbbá: Vállalati portál esetén a megadott ár egyszerű integrációt foglal magába cégünk CRM és Szolgáltatásmenedzsment moduljával, valamint legfeljebb 20 oldalt feltöltését tartalmazza legfeljebb két nyelven. A megadott díj nem tartalmazza az egyedi grafikai tervezés, tartalomírás, valamint a felhasznált képek, stock fotók díját.

Listaárak és kedvezményes árak

Modul neve:

AMIO szolgáltatói CRM

Bérleti díj Ft/hónap/fő: 29 900 Ft

Vállalkozz Digitálisan kedvezménnyel (5%) csökkentett nettó ár: 28 400 Ft*

Modul neve:

AMIO Szolgáltatásmenedzsment

Bérleti díj Ft/hónap/fő: 38 900 Ft

Vállalkozz Digitálisan kedvezménnyel (5%) csökkentett nettó ár: 36 955 Ft*

Modul neve:

Vállalati portál

Nettó listaár: 299 000 Ft

Vállalkozz Digitálisan kedvezménnyel (5%) csökkentett nettó ár: 284 000 Ft*

Referenciáink

Endomedix Kft.

Oros-Com Kft

Endoflex Kft.

Aramis Pharma Kft.

Merényi & Társai Kft.

Sinol Magyarország Kft.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!

A kedvezményes szolgáltatás felhasználási területe alapján iparágfüggetlen, célcsoport tekintetében pedig bármely méretű vállalkozásnak megfelelő.

Tekintse meg kedvezményeinket a vallakozzdigitalisan.hu linkre kattintva és vegye fel velünk a kapcsolatot.

A programban felkínált kedvezményes szolgáltatás felelőse és elérhetősége:

ADANA Online Kft.
Kővári Tamás
Telefon: (+36) 20 3888-468
Email cím: kovari@adana.hu
Weboldalunk: Adana-online.com
Az AMIO termékoldala: Amio.hu

További részletekre kíváncsi, személyes találkozót szeretne, esetleg élőben is kipróbálná felhőszoftverünket? Írjon vagy hívjon bennünket!

Kapcsolat